Geld verdienen met crypto

Zelf leren of gebruik maken van professionals

Rendement in een digitale wereld

Inzicht in alle mogelijkheden

Wat is crypto?

 Hoor of lees jij de laatste tijd ook veel over crypto en de enorme geldbedragen die hier tegenwoordig in omgaan? Wil jij hier ook een graantje van meepikken?  Wij zullen je wegwijs maken in de beginselen van deze biljoenenmarkt.

Crypto is de wereld van digitale munten, en is begonnen met de komst van Bitcoin in 2009. De gedachte achter de ontwikkeling was het creëren van een munt die wereldwijd gebruikt kan worden zonder tussenkomst van banken en toezichthouders.

Tegenwoordig zijn er ruim 6.500 verschillende cryptomunten, waarvan de koers enorm kan fluctueren. Door op de juiste momenten te kopen en verkopen is hier heel veel geld mee te verdienen.

Geld verdienen met crypto

Veel cryptomunten zijn ontwikkeld voor een bepaalde branche of voor een onderliggende technologie. Om geld te kunnen verdienen met crypto is het niet strikt noodzakelijk om alles te leren over deze munten.

Als je je er in wil verdiepen kun je terecht op vele websites, internetfora, YouTube kanalen, telegramgroepen enzovoort. Dit kan je veel informatie opleveren op basis waarvan je geld kan verdienen. Het kost wel veel tijd en aandacht.

Heb je deze tijd niet, of heeft het je interesse niet, dan zijn er voldoende mogelijkheden om mee te liften op de kennis van mensen die de research al voor jou hebben gedaan.

Daarnaast zijn er traders die op basis van technische analyse (koersvoorspellingen op basis van historische koersen) zeer succesvol zijn. Tegen betaling van een deel van jouw winst, kun je volledig automatisch gebruik maken van hun diensten.

Investeren in crypto

Wij spreken de laatste tijd veel mensen die denken dat het te laat is om te starten met investeren in crypto. Dit is zeker niet waar. Ook denken veel mensen dat je heel veel geld nodig hebt. Ook dat is een fabeltje.

Je kunt al met een paar euro beginnen met het kopen van cryptomunten, en vanaf 10 euro kun je het al laten doen door professionals. Als je het een beetje in de vingers hebt kun je al snel grote winsten behalen.

Van de vele manieren om in crypto te investeren vinden wij er drie het interessantste:

Kopen en hodl

De meest basale manier van geld verdienen met crypto. Je koopt een munt waarvan je denkt dat de waarde gaat stijgen. Je wacht tot de waarde is gestegen en verkoopt de munt weer.

Helaas klinkt het makkelijker dan het is. Wanneer koop je, wanneer verkoop je, wanneer ben je tevreden?

Volgens vele experts zit de koers van Bitcoin en altcoins de komende periode behoorlijk in de lift , dus in onze ogen is dit een prima strategie.


Crypto Copy Trading

De meest eenvoudige manier die zonder kennis en ervaring te gebruiken is.

Op het handelsplatform Iconomi zijn vele bewezen strategieën te vinden die hoge winsten hebben gemaakt.

Een kwestie van een account maken, kiezen wie je wil volgen en de rest gaat vanzelf. Tegen relatief lage kosten anderen voor je laten werken. Lijkt ons een uitstekende strategie, en je hoeft er zelf geen tijd en energie meer in te stoppen

Crypto Traden

De moeilijkste en meest tijdrovende manier van geld verdienen met crypto is zelf traden. Dit kan wel uitermate lucratief zijn.

Eerst is het zaak dat je de basis leert. Daarna is het een kwestie van oefenen, lezen en leren. Voor professionele traders is dit een fulltime baan, en vaak nog meer dan dat.

Als je de vaardigheden onder de knie hebt, de tijd en de juiste mindset hebt kun je hier veel geld mee verdienen.


Toekomst van Crypto

Sinds januari 2021 zit de koers van Bitcoin en altcoins behoorlijk in de lift, of liever gezegd raket. Steeds meer grote partijen als Tesla, Microstrategy en verschillende grote banken steken veel geld in crypto. 

De totale waarde van de markt is ruim 1,7 biljoen euro (27 april 2021). Dit betekent dat crypto een serieuze speler is op de wereldmarkt.

Veel experts verwachten dat dit alleen nog maar zal groeien de komende jaren. Mogelijk tot een totale waarde van boven de 10 biljoen euro.

In onze ogen is crypto dan ook een zeer interessante markt om in te investeren, met heel veel potentie.

Wil je meer weten over investeringsmogelijkheden of wil je graag een keer met ons sparren? Neem dan gerust contact met ons op.