Wij maken onze dromen waar
Bekijk onze service

“Those who don’t jump will never fly” 

~Leena Ahmad Almasat

over ons (1)

Onze dromen

Al jaren zijn wij op zoek naar een manier om met weinig moeite geld te verdienen. Wij hebben veel geprobeerd, regelmatig onze neus gestoten, soms geld verloren, maar nooit opgegeven. Veel mensen geloven niet in onze luchtkastelen, en dat vinden wij prima. Wij zijn ervan overtuigd dat we inmiddels de juiste weg hebben gevonden en die willen we graag met jullie delen!

“When spider webs unite, they can tie a lion”

~Ethiopion Proverb

Onze route

Gokken, beleggen, handelen, piramidespellen, en zo kunnen we nog even doorgaan. Meerder strategieën hebben de revue gepasseerd, tot we uiteindelijk in staat zijn geweest het kaf van het koren te scheiden. Het is zeker geen rechte weg, en we zijn er nog niet, maar we hebben nu zoveel ervaring opgedaan dat we inmiddels durven stellen dat we een betrouwbaar portfolio hebben sasmengesteld als basis voor onze dromen, al is niets zonder risico natuurlijk.

over ons (3)

Waarom deze website?

Wij zouden blij geweest zijn als iemand ons jaren geleden al de juiste koers had kunnen wijzen. Wij denken hem inmiddels gevonden te hebben, al doen we het zeker niet alleen. We hebben inmiddels een groot netwerk opgebouwd dat bol staat van  kennis, maar dit kan natuurlijk altijd groter. Wij geloven in goed zijn voor een ander en de kracht van samenwerking. Daarom delen we graag onze kennis, en leren we ook graag van jou! 

Onze kenmerken

  • Altijd bereikbaar
  • Open en transparant
  • Ruim 5 jaar ervaring in online investeren
  • Veel kennis
  • Groot netwerk
  • Passie voor onze droom