Jouw spaargeld zichtbaar laten groeien?
Bekijk de mogelijkheden

Passief inkomen: maandelijks 3 tot 5% rente op jouw geld

Passief inkomen: eerlijke rente op jouw spaargeld

Een passief inkomen kun je het beste vergelijken met een spaarrekening bij een bank. Je zet er geld op en je ontvangt in ruil daarvoor een vergoeding. Bij de bank heet dit rente.

Door de economische omstandigheden en  de hervormingen in de bankwereld na de crisis uit 2008 is de rente gedaald tot een bedenkelijk niveau. 
Op een gewone spaarrekening krijg je momenteel (september 2018) een rente van rond de 0,3% per jaar. Ben je bereid je geld 10 jaar vast te zetten dan kun je rekenen op een rente van 1,4% per jaar.

spaaralternatieven

Houd jij jouw spaargeld op de bank?

Gaat het zo slecht met de banken?

Nee, het gaat niet slecht met de banken. Het rendement op eigen vermogen van bijvoorbeeld ING komt in 2018 naar verwachting ruim boven de 10% uit. Absoluut gezien is dit een bedrag dat boven de 5,5 miljard euro uitkomt. De kosten zijn naar schatting ruim 12 miljard per jaar, reken maar uit wat een bank kan verdienen.
De kosten bestaan voor het grootste deel uit personeelskosten (waaronder hoge bonussen) en vastgoed (chique kantoorpanden).

passief inkomen

Kan dat niet anders?

Jawel, dat kan zeker anders. Stel je eens voor dat een aantal financiële experts een eigen bedrijf begint. Zonder duur pand, zonder duur personeel, maar wel met veel expertise en de know how om geld te verdienen. 

Zo’n bedrijf kan dezelfde rendementen halen als een bank, maar is veel minder kwijt aan kosten. Voor de klanten blijft er dan meer ruimte over voor een hoger rendement.

passief inkomen (3)

Waar vind ik een alternatief voor een bank?

Een passief inkomen is niet zo eenvoudig te vinden.
Wij hebben inmiddels jaren ervaring en zijn door schade en schande steeds wijzer geworden. Wij hebben veel geïnvesteerd, veel getest en uiteindelijk heel veel geleerd. Daarbij zijn wij ook heel voorzichtig geworden.

Veel partijen beloven hoge rendementen, en zijn onduidelijk over hun business.  Het is soms te verleidelijk geweest om niet in te stappen, tegen beter weten in.

In onze zoektocht is er op dit moment is er één partij waar wij veel vertrouwen in hebben, en dat is Grinta invest. Een solide bedrijf dat doet in arbitrage trading. Een duidelijke business, met verifieerbare resultaten. Wij zitten hier bijna 3 jaar in, en alles verloopt vlekkeloos.

Op onze informatiepagina lees je hier meer over.

Wil je gelijk beginnen:

Wij blijven op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Op het moment dat wij een bedrijf vinden waar wij net zoveel vertrouwen in hebben dan zullen wij dit vermelden op deze website.